Kundtjänst/Kontakt     

Öppettider:
Besök efter överenskommelse per telefon eller mail.
Måndag-fredag: 08.00-16.30. Lunchstängt 1200-1300.
Lördag-söndag samt helgdagar: Stängt. Ofta är vi däremot ute på tävlingar eller andra evenemang och visar produkter med mera. Se här för vår tävlingsplan: https://www.sportec.se/page/tavlingsinfo-skyttefrakt
Avvikelser: 2019-09-25: Denna dag, klockan 0900-1300, så håller vi stängt för personalutbildning av nya produkter.

 Facebook
 Instagram

Kontakta oss
Om du har några frågor eller vill ha rådgivning kontakta oss gärna! Ring eller maila ALLTID och boka tid innan du kommer och besöker oss!
E-post: info@sportec.se
Tfn: 040-465050  

Postadress och org.nr
Sportec AB           
Box 25
232 02 ÅKARP
Org.nr 556165-0762

Besöksadress – OBS! Besök endast efter överenskommelse
Tegelvägen 10, 232 54 ÅkarpPersonal
Vår personal har erfarenheter av skytte i de flesta formerna - allt från klubbnivå upp till högsta elitnivå.
De flesta av oss som jobbar på Sportec har varit eller är engagerade i föreningslivet.
Vi hjälper dig gärna med råd utifrån just dina förutsättningar.

Vakthundar: Bruno och Molly.


Verkstad för service och reparationer 
För oss innebär hög service även att snabbt kunna hjälpa dig som kund när du får tekniska problem med ditt vapen eller utrustning. Vi har därför en heltidsanställd tekniker med ansvar för vapenservice och reparationer.
Vår vapentekniker har kontakt med tillverkarna av de vapen vi representerar. Det borgar för en god och korrekt service.

Du är välkommen att maila till info@sportec.se om du har frågor. Det går också att ringa oss för att få rådgivning eller för att boka tid för service. 

Vårt mål är att ett enstaka vapen som inkommit efter överenskommelse, ska returneras samma eller nästföljande dag det anlänt. När det handlar om flera vapen, kommer vi överens om ett returdatum. Om ett vapen måste sändas till fabriken, vilket är mycket ovanligt, får som regel skytten låna ett motsvarande under tiden.
Till följd av detta är det oftast ett högt tryck i verkstaden. Vapen som är sålda av oss eller våra återförsäljare prioriteras. Vapen som kommer från annan import får inte försämra servicen för våra kunder.

Skjutbana 
Vi har egna skjutbanor för 10, 25 och 50 m så att vi slipper åka iväg för provskjutning. Här finns tillgång till skottstol och kronograf.
Du kan få provskjuta vapen som du är intresserad av om du är klar med utbildningen i din förening. Vi hjälper dig gärna med licensansökan.

Skottstolarna använder vi för kontroll av vapen och till att välja ut den ammunition som passar bäst i respektive vapen. Här kan du boka tid (var beredd på att skjuta själv). Du betalar för den ammunition du skjuter i samband med provskjutningen. I övrigt tillkommer det ingen kostnad för provskjutningen.


Vänligen,
Per-Åke med personal